Naj se pojavi težava ob 7. uri zjutraj ali pa ob 23. uri in je ne morete rešiti z dodanimi navodili ali ne najdete odgovora na naši spletni strani, boste zagotovo dobili nekoga v našem podjetju Mimeks Trade. Direktor podjetja Milan, ki je odlično prekrmaril skozi svoja dvajseta v trideseta leta, je dobesedno priklenjen na telefon. Če bo ravno v tistem trenutku, ko ga boste rabili, iskal trenutek tišine zase, pa bo zagotovo dvignil telefon Aleksander. On ni samo iznajdljiv, pač pa tudi mojster družbenih omrežij, podvodnih kamer in vseh ostalih modernih tehnologij. V podjetju je od leta 2019. Samo en »klik« vas loči od sporočila na naši Facebook strani, da vam v kateremkoli trenutku Mimeks Trade priskoči na pomoč. 

Družinska tradicija sesalcev za bazene in črpalk

Mlada ekipa šteje do pet članov (odvisno od letnega časa), h kateri pa piko na i doda ustanoviteljica podjetja, mama Marjeta. Ta se je po predaji poslov sinu Milanu in Borisu sicer umaknila iz podjetja, njeni nasveti pa so še vedno za vse silno dragoceni. Od začetkov Marjete in njenega danes pokojnega moža Milana s sesalci za bazene Weda in potopnih črpalk, se je asortima ponudbe ter servisov močno razširil. Nikakor ne smemo pozabiti podpore sestre Maje, ki delno skrbi tudi za marketing, ter Milanove žene Barbare, ki je vsak dan znova moralna podpora, hkrati poskrbi tudi za red in čistočo. Z  izdelki sibirske cedre ali pa svetega lesa podjetja Mariks poskrbi tudi za lep vonj ter zdravje v družini Mimeks.

Ko se ob pitju kave na kup nabere »Mimeksova družina« (najmanj trije člani so Mastnaki) ideje za nadaljnje projekte padajo kot za šalo. Zato v našem podjetju ves čas skrbimo za širjenje asortimana produktov ter storitev. Poskušamo vam pomagati celostno ter svetovati na osnovi vaših pričakovanj ter želja.

Učimo se iz izkušenj v tujini, da vam lahko ponudimo daleč največ

Dobre izkušnje iz tujine – Milan je tik po svoji ameriški polnoletnosti svetoval celo šejkom v Združenih Arabskih Emiratih za pretočnost in čiščenje jezera pod najvišjo stavbo na svetu Burj Khalifo – podjetju vsakič znova dajejo zagon. Poslovanje z Italijo, Hrvaško, Srbijo, Bosno, Izraelom in drugimi pripomore h kakovostnejšim storitvam v Sloveniji. Ni preprosto reči, a vseeno: tujci so še zahtevnejše stranke kot Slovenci. Mi radi negujemo dobre odnose, preverjamo tudi po več letih, ali vse deluje kot mora, svetujemo s servisi ter jih kot pooblaščeni serviser za čistilce za bazene tudi opravimo. Želimo si le vašega zadovoljstva!

Pa še to, pri nas lahko nakupe opravite na obroke preko varne in preprostega LeanPaya. Za namen trgovine bomo imeli obročno plačevanje preko sistema LeanPay z brezplačno dostavo ob nakupu nad 50 evri.

Ne pozabite, tu smo za vas. Ne oklevajte, če imate pomisleke o kakšnem artiklu ali če zgolj potrebujete nasvet.

Družina Mimeks